www.infowind.hu

" Amit látni érdemes..."

A repülésben főszerepet játszó gépeink csúcskategóriájú 4 rotorral rendelkező pilóta nélküli légi járművek  vagy közkeletűen: drónok.

A szerkezetek műholdas GPS helymeghatározással tájékozódnak, amelynek során 6 műhold adatait összevetve határozzák meg a repülési irányait. A 10-15 m/s repülési és 2-6 m/s emelkedési-ereszkedési sebesség dinamikus manőverekre teszik képessé a gépeket, amelyek 200 fokot képesek fordulni saját tengelyük körül egy másodperc alatt. A drón minden irányban többszáz méteres távolságig tartja a kommunkációt az irányítóval. Lehetőség van arra, hogy már repülés közben élő képet kapjunk a drón által látottakról, amik fotó vagy video formában azonnal adathordozóra továbbíthatók. A gép kamera kiegyensúlyozó rendszerrel rendelkezik, amely mindig vízszintes, rezgés és billegésmentes képet tesz lehetővé függetlenül a drón manővereitől vagy az időjárás befolyásoló hatásától.

A gép alkalmas arra, hogy mobil eszköz (telefon, tablet) által megadott GPS koordináták alapján lerepüljön egy területet a megadott magasságban és irányban, így emberi beavatkozás nélkül képes összetett feladatok végrehajtására is.

A drónok vészhelyzet esetén önállóan visszatérnek a kiindulási pontrjuka és ott automatikusan leszállnak, így irányításuk teljesen biztonságos. A gépek optikai egysége full HD minőségben képes részletgazdag fotót és videót készíteni. Az egységek 1080/960 és 720 p minőségű videót, valamint 14/10/7/5 megapixel minőségű fotó képeket készít. A szerkezet alkalmas arra, hogy 4:3 vagy akár 16:9 képarányban készüljön felvétel. Fotó üzemmódban 0,5, 1, 2, 5, 10, 30, vagy 60 másodpercenként készülhet felvétel. Sorozat fotó üzemmódban másodpercenként 3, 5, 10 fotó készíthető. A kivételes képalkotás a 110-140 fokos széles látószögű objektív segítségével soha nem látott szélességű és részletességű képeket hoz létre.

Oldalainkat 1 vendég és 0 tag böngészi